De design meubels van Leolux

Auteur: Arjan Hoogebeen
Gepubliceerd: 26 september 2024
Arjan Hoogebeen
Leolux Loya bank banner | Hoogebeen Interieur

Het Nederlandse design merk Leolux staat bekend om zijn innovatieve ontwerpen en de hoge kwaliteit van de meubelen. De collectie bestaat uit onder andere banken, fauteuils, tafels en stoelen die gekenmerkt worden door de felle kleuren en eigentijdse uitstralingen. Bij Hoogebeen Interieur presenteren wij graag de collectie van Leolux. Wilt u de meubelen in het echt bekijken? Kom dan gerust eens langs in onze showroom!

Banken en sofa’s

Leolux heeft een breed scala aan banken uitgebracht die elk een uniek ontwerp hebben. Zo zijn er vele banken met strakke lijnen, zoals de Bellice bank en de Horatio design bank. Daarentegen zijn ronde vormen vandaag de dag erg populair, denk bijvoorbeeld aan de Loya bank of de Flint bank. Ook heeft Leolux banken die volledig naar eigen wens samengesteld kunnen worden zoals de Naila (hoek)bank, waarbij de zitelementen verplaatst kunnen worden voor een ultiem zitcomfort. Als laatste zijn van een aantal modellen ook moderne sofa’s ontworpen, zoals de Bellice Divan sofa of de Flint Divan sofa.

Felizia bank Leolux | Hoogebeen Interieur
Leolux Callas eetkamerstoelen | Hoogebeen Interieur

Tafels en eetkamerstoelen

Veel salontafels van Leolux hebben organische vormen, bijvoorbeeld de Bean salontafel of de Toveri salontafel. Ook de eettafels kennen organische vormen zoals de Bondi eettafel. Echter, wanneer de voorkeur gaat naar hoekige vormen, dan is de Kaila eettafel uiterst geschikt om te kiezen. De eettafels kunnen gecombineerd worden met de eigentijdse eetkamerstoelen van Leolux, welke diverse vormen van comfort bieden. Denk aan de Baani eetkamerfauteuil welke een grote rugleuning en ruime armleuningen heeft. Daarentegen heeft de Callas Fino eetkamerstoel een smalle rugleuning en geen armleuningen wat zorgt voor een ander gevoel in zitcomfort.

Fauteuils

Voor een extra zitplaats in de woonkamer is het een goede optie om een design fauteuil toe te voegen aan uw interieur. Deze zijn namelijk zowel erg comfortabel als een fraaie opvulling voor in de woonkamer. De fauteuils van Leolux stralen uniekheid uit, waarvan de Pallone Soft Seasons fauteuil het perfecte voorbeeld is. Deze fauteuil kan met diverse kleuren en stofferingen helemaal naar eigen wens samengesteld worden. Op deze manier creëert u een moderne sfeer in de woonkamer, terwijl u ultiem zitcomfort ervaart.

De Leolux collectie bij Hoogebeen Interieur

In de showroom is een uitgebreide collectie van Leolux te zien. Hier kunt u de banken, fauteuils en eetkamerstoelen uitproberen en kunt u de tafels bekijken. Tijdens uw bezoek helpen wij u graag verder met passend en persoonlijk interieuradvies. Heeft u nog vragen voordat u langskomt? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen!

Leolux Pallone Soft Seasons fauteuil | Hoogebeen Interieur
Nieuw bij Hoogebeen